El Govern del Botànic celebra amb un 'selfie' el seu últim ple de la legislatura
El Govern del Botànic celebra amb un 'selfie' el seu últim ple de la legislatura MÓNICA OLTRA/@MONICAOLTRA

La vicepresidenta i portaveu, Mónica Oltra, ha sigut l'encarregada de fer la foto, amb la qual el Consell s'ha acomiadat de les seues reunions setmanals, que només es reprendran després de les eleccions autonòmiques d'aquest diumenge com a govern en funcions fins que es forme el nou executiu valencià. El pròxim ple serà dins de dos setmanes ja que divendres que ve no hi haurà pels tres festius que venen (Sant Vicent Ferrer el dilluns, el Dia del Treball i la Santa Faç d'Alacant).

Siga el que siga la composició del Consell de la pròxima legislatura, la foto no tornarà a ser exactament igual, ja que el conseller de Transparència, Manuel Alcaraz, ha anunciat que no repetirà en el càrrec i que deixa la política.

Tampoc la foto ha sigut la mateixa que podrien haver fet en el primer ple del Consell en 2015, ja que la consellera de Sanitat, Ana Barceló, va ser nomenada fa menys d'un any en substitució de l'anterior titular i exministra, Carmen Montón.

En el mateix tuit en el qual la vicepresidenta ha publicat la foto, Oltra ha destacat que el Consell del Botànic ha suposat "quatre anys de govern per a les persones, per a millorar la seua vida" i ha assegurat que ho han fet amb "tanta il·lusió i alegria com el primer dia".

Consulta aquí más noticias de València.