Comunitat Valenciana

Estudiants podran viure les eleccions des de dins amb un mitjà digital efímer

  • Les persones inscrites exerciran diverses de les tasques que realitzen els professionals del periodisme.
  • El projecte es desenvoluparà en Las Naves de València i les inscripcions ja estan obertes.
28A.- Estudiants Podran Viure Les Eleccions Des de Dins Amb Un Mig Digital Efímer Per a Cobrir La Jornada
28A.- Estudiants Podran Viure Les Eleccions Des de Dins Amb Un Mig Digital Efímer Per a Cobrir La Jornada
TWITTER
28A.- Estudiants Podran Viure Les Eleccions Des de Dins Amb Un Mig Digital Efímer Per a Cobrir La Jornada

Els estudiants de Periodisme i Comunicació Audiovisual que desitgen viure des de dins la jornada electoral tenen la seua oportunitat amb El Recompte, un "mitjà de comunicació digital efímer, bilingüe i sense ànim de lucre el propòsit del qual és cobrir els comicis generals i autonòmics que se celebraran el pròxim 28 d'abril".

La motivació d'aquesta iniciativa és fer partícips de la cobertura de les eleccions els alumnes i les alumnes de periodisme de totes les universitats de l'àmbit valencià -CEU Cardenal-Herrera, Universitat de València, Universitat Jaume I de Castelló o Universitat Miguel Hernández d'Elx-, així com a aquelles persones recentment graduades que vullguen cobrir la jornada electoral. La inscripció és totalment gratuïta.

Les persones inscrites exerciran diverses de les tasques amb les quals breguen les professionals del periodisme, des de la redacció de peces d'anàlisis i detall dels resultats, fins a la tasca de corresponsal en les seus dels diferents partits, fotoperiodistes, traducció de textos -ja que estaran en valencià i castellà- o gestió de les xarxes socials del mitjà (@elRecompte en Twitter i el_recompte en Instagram). El domini del web és Elrecompte.com, detallen els responsables de la iniciativa en un comunicat.

La seu s'instal·larà en Las Naves de València. La cobertura començarà les 17.00 hores i s'estendrà fins al recompte final de vots a la Comunitat Valenciana, que pot estendre's fins a les dos de la matinada.

Allí, les persones inscrites comptaran amb avituallament bàsic, no obstant açò, hauran de portar el seu propi ordinador portàtil per a poder escriure l'anàlisi dels resultats, la valoració dels primers recomptes o les cròniques des de les seus dels partits protagonistes durant la jornada electoral.

Tots els estudiants de periodisme o comunicació audiovisual que estiguen interessats a formar part de la redacció d'aquest mitjà de comunicació efímer, ha d'omplir aquest un breu formulari amb les seues dades (DNI, número de telèfon, nom i cognoms i centre universitari de procedència). En l'esdeveniment comptaran amb la presència de professionals de la comunicació disposats a tirar una mà en tot el que siga possible.

El Formulari d'inscripció està disponible en l'adreça https://form.jotformeu.com/91072301651345

Mostrar comentarios

Códigos Descuento