Comunitat Valenciana

Puig destaca la "centralitat" de Sánchez i diu que el format del debat deixa "moltes coses fora"

  • El president de la Generalitat Valenciana i candidat socialista a la reelecció, Ximo Puig, ha destacat que el president del Govern, Pedro Sánchez, va mostrar "clarament" en el debat d'RTVE que "està en la centralitat dels assumptes que més li interessen als ciutadans" i ha assenyalat, davant l'absència de referències al finançament autonòmic, que el format va deixar "moltes coses fora".
28.- Puig proposa un pla amb cinc milions d'euros per a la desestacionalización del turisme
28.- Puig proposa un pla amb cinc milions d'euros per a la desestacionalización del turisme
PSPV
28.- Puig proposa un pla amb cinc milions d'euros per a la desestacionalización del turisme

En declaracions als mitjans, Puig ha afirmat que el socialista va ser el que "va donar les millors respostes per al futur des de la convivència, la concòrdia i fugint de l'extremisme en el qual desgraciadament s'han situat el PP i Ciutadans, adossats a l'absent, que realment és el que marca l'agenda de la dreta", en referència a Vox.

Preguntat sobre el fet que no hi haguera al·lusions a la reforma del sistema de finançament, ha indicat que es tracta d'un debat "molt encotillat" en el qual hi ha molt poc de temps i eixes "constriccions" del propi format fan que "moltes qüestions es queden fora".

"En un debat d'eixes característiques sempre es queden moltes coses fora", ha incidit, per a agregar que el finançament autonòmic és "un dels grans problemes que té Espanya" i per als socialistes valencians és "fonamental" la seua reforma.

Així, ha asseverat: "Per a resoldre el problema territorial el finançament és un pas inexcusable, espere que aquesta nit es puga dir alguna cosa, en qualsevol cas estarà en l'agenda, segur, a partir de juny perquè ho anem a posar d'una manera absolutament irrenunciable".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento