Comunitat Valenciana

Etnomusic Primavera 2019 oferirà un cartell amb set concerts

  • Se celebrarà del 9 de maig al 20 de juny i en ell actuaran els valencians Aljub i Pep Gimeno 'Botifarra'.
  • En l'última edició més de 2.500 persones van gaudir dels recitals programats al Museu d'Etnologia.
Etnomusic Primavera 2019 oferirà un cartell amb set concerts
Etnomusic Primavera 2019 oferirà un cartell amb set concerts
Diputació de València
Etnomusic Primavera 2019 oferirà un cartell amb set concerts

L'Etnomusic Primavera 2019, que se celebrarà del 9 de maig al 20 de juny a la ciutat de València, oferirà un programa de set concerts que combinarà bandes valencianes, de la resta de l'Espanya i grups d'àmbit internacional.

Així, per part de la Comunitat Valenciana integren el cartell Aljub i Pep Gimeno 'Botifarra' en col·laboració amb Ahmed Touzani, al costat d'artistes vinguts d'altres parts del país com Uxía, Hamsa Hamsa i La Banda Morisca. A més, actuaran dos formacions internacionals: el sextet de Marcelo Mercadante i el concert homenatge Las Damas de la Canción Árabe.

Tots els recitals es realitzaran a l'aire lliure en el pati del Centre Cultural La Beneficència de València a partir de les 20.15 hores, informa el Museu d'Etnologia (Muvaet) de la Diputació de València.

Aquest certamen converteix el centre cultural en un "punt de referència per a la música folk i del món en la ciutat de València". "Després de l'èxit de l'última edició, on més de 2.500 persones van gaudir dels concerts el Muvaet presenta de nou el festival, una aposta musical que compta amb 16 anys d'història".

El Festival Etnomusic forma part dels cicles activitats culturals que organitza el museu cada any al voltant de la cultura tradicional i la diversitat cultural. El projecte té com a objectiu "presentar música tradicional valenciana des d'una perspectiva actual, així com donar a conéixer propostes musicals de tot el món que vinculen tradició i innovació".

L'aforament és limitat i l'accés gratuït, prèvia recollida d'entrades en el vestíbul del museu o a través d'internet (www.museuvalenciaetnologia.es/ca/etnomusicprimavera2019), des del dimarts anterior a cada concert.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento