Comunitat Valenciana

Saona segueix la seua expansió i obri un restaurant al centre de Gandia (València) amb "un toc més mediterrani"

  • Grup Saona continua la seua expansió per la Comunitat Valenciana i obri aquest dijous, 11 d'abril, un nou restaurant en el centre històric de Gandia (València), un mes després de la seua última obertura en el carrer Martínez Cubells 7 de València.
Saona segueix la seua expansió i obri un restaurant en el centre de Gandia (Valè
Saona segueix la seua expansió i obri un restaurant en el centre de Gandia (Valè
SAONA/ARCHIVO
Saona segueix la seua expansió i obri un restaurant en el centre de Gandia (Valè

En aquesta ocasió, el disseny presenta una atmosfera amb "un toc més mediterrani, traient l'aire cosmopolita que transmetia la imatge de la capital però seguint amb la seua imatge fresca i confortable", destaca la firma en un comunicat.

El nou local, situat en el carrer Sant Pascual 14, cantonada Carmesina, de Gandia, disposa d'una superfície de 350 metres quadrats i té capacitat per a 120 comensals. Per a la decoració, la companyia ha confiat de nou en Tarruella Trenchs.

Aquest estudi d'interiorisme ha buscat "un nou aire que s'acosta més una ciutat de costa", per al que s'ha modificat el tipus de fusta utilitzat en altres restaurants per un de color arena per a "crear un ambient més playero".

En la mateixa línia, les catifes de les parets s'han substituït per pareos, un element molt típic de l'estiu que busca aportar frescor i colorit al nou local. Igual que els altres Saona, servirà gastronomia mediterrània i saludable amb varietat d'opcions i preu tancat.

"Estem molt contents d'obrir a Gandia i de portar el nostre concepte de restauració en el qual apostem per dissenyar espais en els quals gaudir amb els cinc sentits a través d'un interiorisme molt cuidat i una gastronomia mediterrània en la qual prevaler el tàndem qualitat-preu", ha ressaltat el fundador del grup, Gonzalo Calvo.

HUIT OBERTURES PER A 2019

Després d'aquesta obertura, el grup suma un total de 17 restaurants entre la Comunitat Valenciana i Madrid, gràcies al que ha creat 335 llocs de treball i serveix més de 3.500 menjars diaris.

Amb un percentatge de creixement anual de vendes del 40% i huit obertures previstes per a 2019, Grup Saona pretén consolidar-se com "un grup hosteler de referència en el mercat espanyol"

En el nou Saona es posaran sobre la taula plats com les tortitas de tataki de tonyina sobre alvocat i maionesa de wasabi, la fideuá de gambes i alls tendres, el caneló trufat amb llonganissa i bolets o el rellom de pollastre, salsa camembert, creïlles al pobra i pernil ibèric.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento