Un grup japonés adquireix el 33% de l'empresa de peixos i mariscs Inlet Seafish
Un grup japonés adquireix el 33% de l'empresa de peixos i mariscs Inlet Seafish INLET SEAFISH

L'acord ha sigut subscrit per Eino Brand i Rafael Campuzano, socis fundadors d'Inlet Seafish, i Jan Kaptijn per part de Seafood Connection/Maruha Nichiro, detallen fonts de l'operació en un comunicat.

En els últims 25 anys, Inlet Seafish s'ha convertit "en un dels referents" del sector espanyol de productes del mar congelats, operant des de la seua seu central en Parc Sagunt (València), i amb delegacions de venda a Barcelona, Burgos, Madrid, Sevilla, València, Portugal i Itàlia.

A més, té oficines dedicades al seguiment, inspecció i compra de productes en origen a Cochin (l'Índia), Ho Chi Minh City (el Vietnam), Reykavik (Islàndia) i Xangai (la Xina).

L'acord recentment firmat permetrà que Inlet Seafish es connecte a la gran xarxa de proveïdors de la societat Maruha Nichiro, que compta amb 187 empreses a tot el món. "És molt motivador i gratificant formar part d'aquesta xarxa i ser la seua punta de llança en el mercat espanyol", assenyala Eino Brand.

"Tenim grans ambicions de creixement. Aquest acord li donarà a Inlet i a Maruha Nichiro un major abast dins del mercat espanyol", indica Rafael Campuzano.

Seafood Connection, que forma part de Maruha Nichiro Corporation des de 2013, és un proveïdor europeu líder en productes del mar congelats. "Inlet Seafish reforçarà la nostra posició en les vendes de productes del mar en el mercat espanyol", explica Jan Kaptijn (CEO de Seafood Connection).

Consulta aquí más noticias de València.