Comunitat Valenciana

El Circuit RunCàncer supera els 54.500 euros de recaptació en les dotze primeres proves de 2019

  • El 100% de la recaptació es destina a projectes d'investigació oncològica per a lluitar contra la malaltia.
RUNCÁNCER S'ACOSTA Als 55.000? DE RECAPTACIÓ EN ELS DOS PRIMERS MESOS DEL SEU
RUNCÁNCER S'ACOSTA Als 55.000? DE RECAPTACIÓ EN ELS DOS PRIMERS MESOS DEL SEU
RUNCÁNCER
RUNCÁNCER S'ACOSTA Als 55.000? DE RECAPTACIÓ EN ELS DOS PRIMERS MESOS DEL SEU

El Circuit solidari RunCáncer-AECC València s'acosta als 55.000 euros de recaptació en els dos primers mesos de la seua edició de 2019, ja que en les dotze proves que s'han celebrat ha reunit 14.641 persones i ha recaptat un total de 54.737 euros.

L'organització ha explicat en un comunicat que aquestes xifres s'han aconseguit després de la celebració, en un sol cap de setmana, de sis proves, dos d'elles amb modalitat carrera -Rocafort i Alfafar-, en un cap de setmana que celebrava el Dia Mundial de l'Activitat Física (6 d'abril) i Dia Mundial de la Salut (7 d'abril), i en el qual RunCáncer arribava a Rocafort, Bunyol, Estivella, Alfafar, Ròtova i Atzeneta d'Albaida.

En aquests dos dies el circuit ha celebrat sis proves, aconseguint reunir a prop de 8.000 persones que s'han mogut contra el càncer i que han sumat més de 30.000 euros a la lluita.

En el mes d'abril encara queden per celebrar-se quatre proves més, les marxes contra el càncer faran parada a Bèlgida (el 14 d'abril), Jarafuel i Teresa de Cofrents (20 d'abril), i Xestalgar (27 d'abril); mentre que la pròxima prova amb modalitat carrera arribarà el 19 de maig a Almussafes.

El Circuit RunCáncer ofereix la possibilitat d'adquirir el 'Dorsal 0' solidari, per als quals estiguen interessats a col·laborar però no puguen participar físicament en les proves.

Els participants poden col·laborar, amb aportacions des de cinc a cent euros, a través de la pàgina web i la recaptació d'aquestes donacions, que no donen dret a participar en les proves, se sumarà a la quantitat final recaptada del Circuit a través de la venda de dorsals de marxes i carreres. El cent per cent de la recaptació es destinarà a projectes d'investigació oncològica per a lluitar contra la malaltia.

Pel que fa a les inscripcions a les proves amb modalitat carrera (cinc euros), es poden realitzar fins al dijous anterior a la celebració de la mateixa, a través de la web o en la Planta d'Esports dels centres d'El Corte Inglés.

Així mateix, els interessats a participar en les carreres i marxes també poden adquirir el seu dorsal en la mateixa zona d'eixida fins el 30 minuts abans de l'inici de cada prova, on també s'arrepleguen els dorsals.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento