Comunitat Valenciana

El detingut per mort de la seua parella a Rojales va alertar del crim a un amic que va avisar emergències

  • L'home detingut per la mort de la seua companya a Rojales (Alacant), amb la qual mantenia una relació de sis anys, va alertar dels fets en un primer moment a un amic, i aquest va ser qui va donar la veu d'alarma als servicis d'emergències, segons han confirmat a Europa Press fonts de la investigació.

Així, els primers a arribar al lloc dels fets a Ciudad Quesada van ser agents de la Policia Local de Rojales que van localitzar la dona amb moltes ferides i sense que presentara senyals de vida. Els agents van alertar les emergències que van derivar una unitat del SAMU i van activar el protocol previst per a aquests casos. Pel que sembla, l'home també presentava lesions.

Les fonts consultades han precisat que els dos són turistes i havien arribat recentment a Rojales. A més, sobre la investigació, les fonts consultades han assenyalat que l'home no parla castellà i està sent difícil obtindre una declaració i aprofundir en la investigació, per la qual cosa s'ha decidit comptar amb suport de traductors.

VÍCTIMA NÚMERO 14

La vicepresidenta del Govern i ministra d'Igualtat, Carmen Calvo, ha confirmat la mort per violència de gènere de la dona, que eleva a 14 el nombre de crims masclistes en el que va d'any. A més, s'investiga la mort d'una altra dona a La Laguna (Tenerife) calcinada en el seu cotxe el passat mes de gener i l'exparella del qual ha sigut detinguda aquest dimarts 2 d'abril.

La Delegació del Govern ha convocat una concentració per a aquest dimecres i l'Ajuntament de Rojales ha convocat una concentració per a aquesta nit i ha decretat tres dies de dol oficials.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento