Comunitat Valenciana

'Imparables', lema de campanya de Compromís per a les eleccions

  • Asseguren que la imatge utilitza una tipologia "contundent i amable" convertint-la en "potent, senzilla i dialogant".
Llll
Llll
COMPROMÍS
Llll

'Imparables' és el lema escollit per Compromís per a la seua campanya electoral a les autonòmiques i generals del pròxim 28 d'abril en la qual busquen allunyar-se dels missatges de la "por i l'odi" i destacar que "la xicoteta revolució iniciada en 2015 és ja imparable" com també ho són els "avanços socials, el feminisme o els drets LGTBI".

Així ho ha explicat la candidata de Compromís a la Generalitat, Mónica Oltra, en una roda de premsa juntament amb el candidat de la coalició al Congrés, Joan Baldoví, per a presentar la imatge de campanya per a les eleccions que ha realitzat l'empresa alacantina Utopicum i que utilitza una tipologia "contundent i amable" amb una imatge "potent, senzilla i dialogant".

Oltra ha explicat que en els anteriors comicis de 2015 "amb valentia" van ser les paraules triades durant la campanya perquè la valentia està "en l'ADN de Compromís" i fruit d'ella es va aconseguir "lluitar contra la corrupció i millorar la vida de la gent".

No obstant açò, en aquesta ocasió i atés que "queden moltes injustícies per atendre" s'ha triat la paraula 'Imparables'" perquè des de la coalició estan "convençuts" que els valencians "no volen tornar al passat: ni a la dreta que roba, ni a la dreta bàrbara, ni a la que no s'assabenta de res".

Baldoví: "Té certa èpica"

Per la seua banda, Baldoví ha admès que el lema té "certa èpica" i és "el que pot passar en aquestes eleccions". "Compromís té una oportunitat històrica en aquestes eleccions perquè per primera vegada pot condicionar el govern de Madrid en la mesura en la qual puguem ser útils al Consell", ha assegurat.

En aquest sentit, ha explicat que condicionaran el seu suport al Govern i "des del primer dia" seran "imparables" en l'exigència dels recursos que els corresponen als valencians com l'11% de la inversió territorialitzada.

Tres actes centrals

D'altra banda, Baldoví ha detallat que la campanya comptarà amb tres actes centrals a València, Castelló i Alacant, però també en altres ciutats com Alcoi i Elx, encara que encara es desconeixen les dates i els llocs concrets.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento