Comunitat Valenciana

Ortiz (PPCV) defèn la màxima "una persona, un càrrec" i diu que César Sánchez haurà de triar Congrés o Diputació

  • La secretària general del PPCV, Eva Ortiz, ha defès aquest dimarts la màxima "una persona, un càrrec", encara que ha recolzat "excepcions" com la inclusió de María José Català -candidata a l'Alcaldia de València, en la llista a les Corts per València- i ha assenyalat que el 'popular' César Sánchez haurà de triar entre anar al Congrés o a la Diputació d'Alacant arribat el moment, tal com marquen els estatuts.

Ortiz, qui ha agraït el treball fet als diputats que continuaran i als quals no ho faran, ha indicat que confeccionar una llista "sempre és molt complicat" i mai serà "perfecta" però ha posat en valor l'esforç a intentar compatibilitzar experiència i renovació.

Preguntada sobre la presència de Català en dos llistes, ha indicat que sempre ha defès que cada persona ha d'ostentar un càrrec, però hi ha "excepcions" i aquest és un cas, perquè "s'entenia que es podia fer" en ser candidata a València.

Respecte a la situació de César Sánchez, ha indicat que quan arribe el moment haurà de decidir si anar al Congrés o a la Diputació perquè per estatuts no pot ocupar els dos llocs i, a més "la Diputació d'Alacant té entitat i dedicació suficient" com per a ostentar aquest únic càrrec.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento