Comunitat Valenciana

Sánchez (PP) veu compatible i legal ocupar un escó i ser president de la Diputació d'Alacant

  • El president de la Diputació d'Alacant i secretari de Transparència del PP, César Sánchez, ha al·legat que seria "compatible" assumir un escó en el Congrés dels Diputats i mantindre la presidència de la institució provincial, encara que ha reclamat esperar a "més endavant" per a abordar eixa possibilitat.
28A.- César Sánchez (PP) Assenyala Que Seria Compatible I Legal Ocupar Un Escó I
28A.- César Sánchez (PP) Assenyala Que Seria Compatible I Legal Ocupar Un Escó I
EUROPA PRESS
28A.- César Sánchez (PP) Assenyala Que Seria Compatible I Legal Ocupar Un Escó I

"És compatible legalment", ha asseverat aquest dilluns a preguntes dels mitjans a Alacant després d'assistir al sorteig de la Copa del Rei d'Handbol que es disputarà en la ciutat. "De fet del 2011 al 2015, el president de la Diputació de Toledo va compaginar la presidència amb un escó", ha sostingut.

No obstant açò, ha indicat que es tracta d'un escenari que ha de vindre més endavant", i ha subratllat que "ara" està centrat en les eleccions generals. "Per al meu és un orgull, estic compromès i preparat per a aquesta campanya electoral", ha insistit.

Sánchez ha assegurat que en les pròximes eleccions generals la ciutadania ha de decidir "dos espanyes". "Una Espanya trencada i radical, que és la de Pedro Sánchez com a president amb independentistes i batasunos; o, una Espanya unida i moderada, amb Pablo Casado com a president amb el suport de Ciutadans i Vox".

VOX, PARTIT MODERAT

A més, ha llançat un missatge "a tots aquells que es consideren de centre, de dretes, moderats; persones liberals i conservadors: Si se senten així que sàpien que solament el vot al PP és el vot útil; votar a qualsevol una altra opció del centredreta pot afavorir que Pedro Sánchez i els bastasunos i independentistes seguisquen governant aquest país".

Sobre este tema, qüestionat sobre si considerava a Vox un partit moderat, César Sánchez ha argumentat que està "dins de l'arc polític en aquests moments i que forma part del bloc de centredreta".

Preguntat per les posicions de Vox sobre la Violència de Gènere, Sánchez ha precisat: "Són posicions que tenen, el PP té les seues pròpies posicions i jo vaig a parlar del PP i no d'un altre partit polític".

"En aquest sentit, el PP ha defès la igualtat, ho ve fent des de sempre, des del minut un i ho anem a seguir fent", ha seguit.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento