Comunitat Valenciana

Dos detinguts a Elx per presumptament apunyalar una dona per un deute

  • Agents de la Policia Nacional ha detingut a Elx (Alacant) un home i una dona per presumptament donar dos punyalades amb un ganivet a una dona que suposadament mantenia un deute amb ells. Els fets es van produir en l'aparcament d'un establiment comercial i segons ha informat la Comissaria, l'agressió s'hauria produït per una discussió en la qual hi hauria una quarta persona.

Els fets van tindre lloc sobre les 21.00 hores del passat dimecres, quan una telefonada a la Sala Operativa del 091 de la Policia Nacional alertava els agents d'una agressió amb arma blanca d'una dona a una altra, en l'aparcament d'un establiment comercial d'Elx.

Els agents es van personar i van trobar dos dones, una de les quals presentava dos ferides en el pit i en el muscle. Els policies van arreplegar les versions de dos testimonis que van presenciar els fets i van visualitzar les càmeres de seguretat de l'establiment.

Fruit d'açò, els agents van determinar que un home i una dona van començar una discussió amb altres dos dones en l'aparcament de l'establiment amb motiu d'un deute que presumptament tenien contret amb ells.

Com a conseqüència d'eixa discussió, la presumpta autora va esgrimir un ganivet lesionant fins a en dos ocasions una de les seues víctimes i fugint del lloc juntament amb l'home.

Els policies van transmetre la descripció i característiques dels presumptes autors a la resta d'indicatius, que van començar una cerca que va acabar minuts després quan tots dos van ser localitzats i detinguts de forma separada en els voltants de l'aparcament.

En el moment de la detenció, els agents van localitzar la suposada autora de l'agressió una polsera d'or que presumiblement va sostraure a una de les víctimes en el moment del forcejament. La víctima de les lesions va ser atesa en el lloc per un equip sanitari que la va traslladar a l'Hospital General d'Elx.

La intervenció va ser duta a terme per agents de la Comissaria de la Policia Nacional d'Elx.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento