Comunitat Valenciana

El preu dels hotels augmenta fins a un 50% dissabte i diumenge de la setmana gran de les Falles

  • El preu mitjà dels hotels de 3 i 4 estreles de València augmenta fins a un 50% del 15 al 17 de març, les nits del divendres i dissabte de la setmana gran de les Falles, fins a arribar als 155 euros quan normalment costa 75 euros, segons un estudi del buscador de viatges Kayak.
Falles.
Falles.
EUROPA PRESS - Archivo
Falles.

En el panorama internacional, els europeus són els més interessats en les festes valencianes, amb París i Londres al capdavant, encara que destaca així mateix l'aparició de Nova York en la classificació, segons les mateixes fonts.

No obstant açò, aquestes festes interessen sobretot els espanyols, ja que el dia de Sant Josep és també festiu en altres comunitats autònomes. Així, els sevillans són els que major quantitat de cerques han realitzat, seguits dels bilbains i els compostel·lans.

En concret, els aeroports internacionals amb més cerques a València

són París, Londres, Milà, Roma, Frankfurt, Hamburg, Berlín, Eindhoven i Nova York. Al seu torn, els nacionals amb més cerques són Sevilla, Bilbao, Santiago de Compostel·la, Palma de Mallorca, Madrid, Santa Cruz de Tenerife, Las Palmas de Gran Canaria, Vigo i Santiago del Monte(Astúries).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento