Comunitat Valenciana

León (CCOO PV): "Aquest 8M està sent de nou històric en la reivindicació de les polítiques d'igualtat"

  • El secretari general de CCOO PV , Arturo León, ha valorat aquest divendres la jornada del 8 de Març, que considera que està sent "de nou històric" en la reivindicació de les polítiques d'igualtat, contra la violència de gènere "i per la disputa cultural que el feminisme vé lliurant en la nostra societat".
8M.- León (CCOO PV): 'Aquest 8M Està Sent De Nou Històric En La Reivindicació
8M.- León (CCOO PV): 'Aquest 8M Està Sent De Nou Històric En La Reivindicació
TWITTER CCOO PV
8M.- León (CCOO PV): 'Aquest 8M Està Sent De Nou Històric En La Reivindicació

CCOO PV ha subratllat que els piquets que han recorregut els carrers de la Comunitat Valenciana han sigut "un clam en defensa de la igualtat real entre homes i dones, davant de la discriminació, la precarietat laboral i les violències masclistes" i ha destacat que treballadores i treballadors han secundat la convocatòria de vaga amb parades en les empreses i concentracions en els ajuntaments.

"Com a homes, hui ens posem al costat de les dones, acompanyant-les en aquesta vaga. Com a sindicat, al costat del moviment feminista, que des de fa 300 anys lluita perquè les dones aconsegueixen la igualtat real", ha indicat León, en atenció als mitjans en els Torres dels Serrans, a l'inici d'una marxa que ha recorregut el centre de València.

Per la seua banda, Cloti Iborra, secretària de la Dona de CCOO PV, ha assegurat que l'èxit de la jornada "està ja en el camí que ens ha portat fins a ací; en els centenars d'assemblees realitzades en empreses i municipis al llarg del País Valencià i en la intensa campanya d'informació de la vaga".

Segons Iborra, "aquesta jornada de lluita per la igualtat és un punt i seguit que no acaba ací. Des de CCOO redoblarem els nostres esforços fins a aconseguir eradicar les discriminacions que pateixen les dones i que ens empobreixen com a societat".

Entre les empreses i entitats on s'ha secundat la vaga de 24 hores es troben el 112, Limpiezas Raspeig, el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana o Atento i en els sectors del contact center, mitjans de comunicació, esport, art, oci, cultura i educació, segons CCOO PV.

Així mateix, ha sigut "àmplia" la participació en les aturades de dos hores en empreses com Arcelor, Pilkington, Stadler, Schenider, Ford, Aludium, Caixa Bank, Banc Santander, Cítricos Valencianos, Gremmed, Copal, Pardo, Fontestad, Danone, Colebega o Dulcesa. També ha sigut destacada la presència en el sector públic, tant en ajuntaments, diputacions, com a hospitals públics de tota la Comunitat Valenciana.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento