Comunitat Valenciana

Detingut un home per amenaçar i intentar apunyalar amb una navalla els clients d'un local a València

  • Agents de la Unitat de Convivència i Seguretat (UCOS) de la Policia Local de València han detingut un home de 47 anys per presumptament amenaçar i intentar apunyalar amb una navalla els clients d'un local del barri de Russafa.
València.- Successos.- Detingut un home per amenaçar i intentar apunyalar amb un
València.- Successos.- Detingut un home per amenaçar i intentar apunyalar amb un
POLICÍA LOCAL TWITTER
València.- Successos.- Detingut un home per amenaçar i intentar apunyalar amb un

Els fets van tindre lloc sobre les 23.00 hores d'aquest dimecres en el barri de Russafa quan els agents van ser requerits per la Sala del 092 perquè suposadament un home havia intentat apunyalar diversos clients d'un local, segons ha informat la Policia Local en un comunicat.

Quan la patrulla va arribar al lloc dels fets, es van entrevistar amb diversos testimonis que van declarar que un home, pel que sembla en estat embriac, havia increpat diversos clients i que, en un moment donat, s'havia posat "molt agressiu" i havia començat a tirar el mobiliari del bar.

Els testimonis també van informar als agents que van intentar calmar-li però l'home presumptament havia tret una navalla i havia començat a amenaçar els presents fins que van aconseguir fer-li marxar.

Un dels testimonis va relatar a la patrulla que havia seguit a aquest home fins a un domicili i que el presumpte autor dels fets anava acompanyat de dos persones.

Després de proporcionar als agents la direcció de la vivenda, es van traslladar allí, on van ser atesos per una de les persones que li acompanyaven i que van confirmar els fets, a més de proporcionar a la patrulla la navalla presumptament usada. En el domicili també es trobava el presumpte autor dels fets, que finalment va ser detingut i lloc a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento