Comunitat Valenciana

Bonig es veu la primera dona presidenta de la Generalitat Valenciana

Isabel Bonig (archivo)
Isabel Bonig (archivo)
I.CABALLER/CORTS VALENCIANES - Archivo
Isabel Bonig (archivo)

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha assenyalat sobre l'anunci d'avançament electoral realitzat el president de la Generalitat, Ximo Puig, que "l’agonia que hem estat vivint en directe del Titànic ha acabat en un gran fracàs". Així mateix, ha manifestat "que per primera vegada en la història hi haurà una dona presidenta de la Generalitat Valenciana", i ha assegurat que el PP "té un projecte i governarà aquesta comunitat".

Bonig ha assenyalat mitjançant un comunicat que "el PPCV està preparat i hi ha determinades coses que com més prompte millor". Per a Bonig, "Puig ha certificat el fracàs del Titànic". "Quatre anys del govern del canvi ha acabat en un avançament electoral a només un mes de les eleccions autonòmiques, amb una ruptura dins del mateix Consell", ha assenyalat.

"Ací no hi ha cap altra raó per a l'avançament més que raons purament partidistes del senyor Puig i molta por. Hui per a ser un dia històric que deia el president, se’l notava nerviós, poc confiat, un president que sap que les seues hores han acabat en el Palau de la Generalitat. He vist algú major i esgotat", ha manifestat.

“Comença el canvi”

La presidenta del PPCV ha assenyalat que "el bo i positiu és que comença el canvi, que el PP té un projecte i que governarem aquesta Comunitat". "Que per primera vegada en la història hi haurà una dona presidenta de la Generalitat Valenciana. Una dona i un partit que governarà per a tots els valencians, amb un respecte total i absolut a totes les persones, a la llibertat i a la dignitat. Que posarem a la Comunitat Valenciana on li correspon", ha agregat.

Respecte a la campanya, Bonig ha assenyalat que "uns altres es dedicaran a barallar-se i enfrontar-se, que es barallen ells, nosaltres al nostre". "Així que hui molt contents perquè tenim els equips, estem preparats i contentíssims que els valencians el dia 28 voten el canvi perquè aqueix canvi es produirà", ha afegit.

"Aquest avançament, al PP i als valencians els beneficia. Com més prompte millor es faça millor. Això de l'agenda valenciana que s'esgrimeix com a principal argument no val, perquè en huit mesos de govern Sánchez no hem vist cap avanç en els temes valencians. Hui el PSOE acaba d'unir a Sánchez tot el seu projecte. Si els valencians no volen que en aquesta terra decidisquen els nacionalistes separatistes ja saben a qui han de votar, al PP", ha manifestat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento