Comunitat Valenciana

El PP llança un vídeo on agraeix Puig que avance les eleccions autonòmiques

  • És "una bona notícia perquè hui s'està més a prop que ahir d'acabar amb el Pacte del Botànic", assenyalen.
'Com més prompte millor': El PP Llança Un Vídeo On Agraïx A Puig Que Avance La
'Com més prompte millor': El PP Llança Un Vídeo On Agraïx A Puig Que Avance La
PPCV
'Com més prompte millor': El PP Llança Un Vídeo On Agraïx A Puig Que Avance La

El Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV) ha llançat aquest dilluns un vídeo amb el títol 'Cuanto antes mejor' en les xarxes socials on agraeix en to irònic Ximo Puig haver pres la decisió d'avançar les eleccions al 28 d'abril i fer-les coincidir amb els comicis generals. El vídeo incideix que l'avançament electoral és "una bona notícia perquè hui s'està més a prop que ahir d'acabar amb el Pacte del Botànic".

"Per fi, es deixaran arrere quatre anys de legislatura perduts i plens de sectarisme per a afrontar una nova etapa, amb el PPCV al capdavant, on els valencians van a pagar menys impostos, comptaran amb menys llistes d'espera o optaran per una llengua i una educació de lliure elecció, entre altres possibilitats que els oferirà Isabel Bonig", ha indicat el PPCV en un comunicat.

Per a açò, el vídeo contraposa imatges d'una gota freda amb el desig que arribe el bon temps 'com més prompte millor'; també el d'una billetera buida que contrasta amb l'anhel de l'arribada de la paga extra; a continuació, una treballadora amb molt d'estrés que desitja que per fi arriben les vacances; o, finalment, una persona, amb molta pressa, que espera en una parada que arribe l'autobús. I arriba. És una gran notícia, com l'avançament electoral.

Amb aquests missatges que s'inclouen en el vídeo, la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, "confirma que el Partit Popular de la Comunitat Valenciana està a punt i amb la maquinària engreixada per a afrontar amb un projecte il·lusionant la campanya electoral per a guanyar les eleccions".

Així ha indicat que si governa, podrà "traure els valencians de l'època d'estancament i desacceleració econòmica i social que han patit en aquesta legislatura ja esgotada i amb un Ximo Puig que ha decidit no tindre en compte per a la seua decisió als valencians i vincular el seu futur polític al de Pedro Sánchez".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento