Baldoví tornarà a encapçalar la candidatura de Compromís al Congrés
Baldoví tornarà a encapçalar la candidatura de Compromís al Congrés CONGRESO - Archivo

El portaveu de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví, tornarà a encapçalar la llista de Compromís al Congrés per a les eleccions generals del pròxim 28 d'abril.

Compromís torna a apostar pel polític de Sueca per a ser el seu número u, ja que ha sigut avalat pels representants més coneguts de la formació i sense candidat alternatiu, tal com va succeir amb Mónica Oltra, ha informat la coalició en un comunicat.

Baldoví ha sigut cap de cartell de Compromís des de 2011 i anteriorment alcalde de Sueca. El valencianista ha tingut un paper destacat en el Congrés en reivindicacions com la reforma del sistema de finançament autonòmic, el corredor mediterrani o la protecció de la taronja valenciana.

A més, com a diputat ha sigut considerat el polític millor valorat pels espanyols segons diversos baròmetres del CIS i ha rebut el premi Assot del Govern i Millor relació amb la premsa, que otorga l'Asociación de Periodistas Parlamentarios.

Confessa tindre la il·lusió intacta després de set anys. "És mes necessària que mai una veu valenciana, que reivindique totes aquelles manques que des de fa dècades patim els valencians. Estic molt agraït amb tota la gent que ha tornat a confiar en mi per a encapçalar la llista de Compromís per al Congrés", ha assegurat.

Consulta aquí más noticias de València.