Comunitat Valenciana

Bonig demana a Puig que "diga com més prompte millor" si avança les eleccions perquè reitera que "estan marejant"

  • La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha admès aquest dijous que és "un poc agotador" el debat obert sobre el possible avançament de les eleccions autonòmiques a la Comunitat Valenciana perquè "estan marejant" amb aquest assumpte, per la qual cosa ha demanat al president de la Generalitat, Ximo Puig, que "diga com més prompte millor" si convoca o no.
Presidenta del PPCV, Isabel Bonig en imatge d'arxiu
Presidenta del PPCV, Isabel Bonig en imatge d'arxiu
PPCV
Presidenta del PPCV, Isabel Bonig en imatge d'arxiu

Bonig s'ha pronunciat en aquests termes en els passadissos de Les Corts, en ser preguntada pel possible avançament electoral, un tema que ha admès que li resulta "un poc agotador ja" i ha recordat que és una qüestió que competeix al president i, per tant, des del PP "res a dir".

"Si cal convocar eleccions que ho diga com més prompte millor. Estan marejant. El PP, tant si són el 28 d'abril com el 26 de maig, està preparat amb els equips, les estratègies i el programa. Tenim ganes que el poble valencià es manifeste", ha remarcat.

A més, per a Bonig "no és bo per a l'estabilitat política" aquesta situació d'"inseguretat i inestabilitat", però ha assenyalat que entén perfectament que "no són fàcils les relacions dins del Botànic".

"Aquest govern està totalment liquidat, esgotat i trencat per l'escassa relació que hi ha entre Podem, Compromís i PSPV. Si al final s'avancen l'agenda valenciana no sé on va a quedar perquè va a ser tot campanya nacional, amb la qual cosa nosaltres estem perfectament sincronitzats i d'acord", ha resolt.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento