Comunitat Valenciana

Puig respondrà en Corts a preguntes sobre la situació política i les mesures del Botànic que traslladaria al Govern

  • El president de la Generalitat, Ximo Puig, respondrà aquesta setmana en la sessió de control de les Corts a preguntes sobre la situació política i econòmica actual i sobre les mesures i metodologies del Govern del Botànic que es podrien traslladar a l'Executiu central per a "garantir un govern estable que millore la vida dels ciutadans".
El president de la Generalitat, Ximo Puig, en una imatge recent.
El president de la Generalitat, Ximo Puig, en una imatge recent.
I. CABALLER/CORST VALENCIANES
El president de la Generalitat, Ximo Puig, en una imatge recent.

Així mateix, el cap del Consell haurà de parlar del balanç del final de legislatura que fa atenent els "objectius centrals de la Comunitat Valenciana" i assenyalar qui considera que han sigut "els principals beneficiaris" de les polítiques del seu govern durant aquesta legislatura.

En concret, la síndica del grup parlamentari del Partit Popular (PP), Isabel Bonig, preguntarà a Ximo Puig "com valora la situació política i econòmica actual".

Pel seu costat, el portaveu de Compromís, Fran Ferri, interpel·larà el president de la Generalitat per a conéixer "què mesures i metodologies del Govern del Botànic considera el Consell que haurien de traslladar-se al Govern central per a garantir un govern estable que millora la vida dels ciutadans i ciutadanes".

El portaveu del grup parlamentari Podem, Antoni Estañ, demanarà a Puig que faça un balanç "d'aquest final de legislatura atenent a objectius centrals per a la Comunitat Valenciana".

Igualment, per part de Ciutadans (Cs), la seua síndica, Mari Carmen Sánchez, demanarà al cap del Consell que diga qui considera el seu executiu que "són els principals beneficiaris de les polítiques del Botànic durant la seua legislatura".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento