Comunitat Valenciana

Camps creu que la divisió del centre dreta "no és una bona notícia" i sense el PP "Espanya ho té per davant molt mal"

  • L'expresident de la Generalitat Valenciana Francisco Camps ha assegurat aquest dilluns que el PP -"el meu partit", ha recalcat-_ és "l'esperança i el futur d'Espanya" i té "claríssim" que sense ell "Espanya ho té per davant molt mal". "La divisió dels vots en diferents partits de centre dreta crec que no és una bona notícia, és una millor notícia concentrar els vots en aquells que al final poden liderar el projecte per a aconseguir la victòria electoral", ha assegurat.
Francisco Camps
Francisco Camps
EUROPA PRESS - Archivo
Francisco Camps

En declaracions als mitjans en eixir de la comissió d'investigació de Les Corts sobre contractacions de la Generalitat amb empreses vinculades al cas Taula, Camps ha incidit que el PP "hauria de guanyar per una amplíssima majoria en totes les institucions perquè Espanya torne una altra vegada a una via de normalitat i serenitat".

Al seu juí, la convocatòria d'eleccions generals per part del president, Pedro Sánchez, per al 28 d'abril respon al fet que "cada dia perdia uns 50.000 vots" i persegueix que, pel sistema electoral proporcional espanyol, "els vots de la dreta es diluïsquen en tres formacions polítiques i ell poder així concentrar els vots de Podem i de l'esquerra que encara estiga donant voltes per ací". "És una tàctica purament de proporció", ha incidit.

Preguntat per si és partidari d'arribat el moment, pactar amb Vox, ha respost: "Sóc partidari de canviar el govern d'Espanya sí, sóc partidari, és fonamental, és essencial, el PP ha de pactar amb aquells que creuen en la Constitució i en la unitat d'Espanya i que no pacten ni amb els terroristes, ni amb els amics dels terroristes d'ETA com és Bildu, ni amb els qui volen trencar Espanya com és el catalanisme del PDeCat o ERC o amb aquells, com Podem, que no creu en un sistema democràtic liberal i parlamentari com tenim a Espanya".

"Uns -ha incidit- volen trencar el país, uns altres volen trencar la consciència i uns altres volen trencar el sistema democràtic i de valors que ens hem donat. Tot aquell que accepte la Constitució, la legalitat vigent i l'ordre constitucional són grups factibles per a poder pactar amb ells".

En tot cas, ha indicat que es tracta d'una valoració personal, ja que açò depèn de la direcció, encara que ha assenyalat que eixe possible pacte és "una hipòtesi predictible possible de treball en les pròximes setmanes".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento