Ford Almussafes es prepara per a un ERTO abans de l'estiu
Ford Almussafes es prepara per a un ERTO abans de l'estiu FORD - Archivo

Així ho ha expressat el president del Comité d'empresa en Ford Almussafes i delegat d'UGT PV, Carlos Faubel, després de mantindre una reunió amb la directiva europea, encapçalada per Heller. Al principi estava previst que assistira també el president de Ford Europa, Steven Armstrong, però finalment va cancel·lar la seua presència.

Després de la trobada, Faubel veu clar que aquesta primavera "caldrà atendre alguna situació" d'ERTO, afectaria la mateixa plantilla i en les mateixes condicions que l'anterior i que va concloure al gener.

Faubel ha aprofitat per a traslladar a l''staff' europeu que les recents eleccions sindicals en Ford Almussafes, li atorguen una "renovada majoria estable" que garanteix la "pau social" i la "estabilitat en la fàbrica". Per la seua banda, Heller ha demanat "paciència" a la plantilla davant els plans de reestructuració del fabricador d'automòbils en el seu negoci europeu, ha explicat el dirigent sindical.

La visita de la delegació europea ha servit també per a abordar els detalls tècnics del llançament del nou Kuga, les primeres unitats del qual eixiran de la fàbrica valenciana en el mes d'octubre, complint els terminis.

Durant dos dies, Heller i el seu equip han revisat les instal·lacions de Ford Almussafes per a analitzar els plans de producció i les possibilitats d'estalvi. Tot açò, en el marc d'una "visita de treball habitual i rutinària" com les quals es realitzen cada cert temps en la resta de fàbriques, asseguren des de la companyia.

Consulta aquí más noticias de València.