Comunitat Valenciana

Investiguen si tres dones van difondre per whatsapp una mentida acusant un pare de perseguir xiquets d'un col·legi

  • La Policia Nacional ha obert una investigació arran de la denúncia d'un home, pare d'un xiquet estudiant d'un col·legi de la comarca de La Safor de València, que assegura que una dona li va fer una fotografia que posteriorment va ser difosa en un grup de whatsapp advertint del suposat perill de l'home, a qui acusaven de "perseguir xiquets".

Segons han informat a Europa Press fonts de la investigació, la Policia ha iniciat les perquisicions després que el propi pare afectat presentara una denúncia per aquests fets. Suposadament, una dona li va prendre una instantània, que va acabar en un grup de whatsapp amb missatges com a "Alerta amb aquest home" i assegurant que "perseguia xiquets".

Les primeres investigacions apunten al fet que aquest home únicament acudia al col·legi per a arreplegar al seu fill. La Policia Nacional té previst prendre declaració a tres dones per aquests fets per a, posteriorment, procedir a posar a la disposició del jutjat les diligències obertes.

Així mateix, el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) ha indicat que no hi ha encara diligències judicials obertes en el jutjat d'instrucció corresponent, que es troba en funcions de guàrdia, a l'espera de rebre l'atestat. Les mateixes fonts han precisat que aquest tema es troba encara en fase d'investigació policial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento