Comunitat Valenciana

Detingut per enviar un missatge amb alt contingut sexual a una dona després de contactar per treball

  • La Policia Nacional ha detingut un home de 42 anys a València per presumptament enviar un missatge amb elevat contingut sexual a una dona que havia contactat amb ell per un tema laboral.
Imagen de archivo de un teléfono móvil.
Imagen de archivo de un teléfono móvil.
EUROPA PRESS - Archivo
Imagen de archivo de un teléfono móvil.

L'afectada va rebre a través de Whatsapp un missatge d'índole sexual des d'un número de telèfon que desconeixia, informa la Prefectura Superior de Policia en un comunicat.

Després de les perquisicions, els agents van esbrinar la identitat del titular del mòbil i que la víctima pel que sembla s'havia posat en contacte per telèfon a causa d'una qüestió laboral, encara que no va aconseguir parlar amb ell.

D'aquesta forma, el sospitós suposadament va utilitzar el contacte que havia aconseguit gràcies a la seua activitat professional per a enviar-li un missatge amb alt contingut sexual.

Una vegada identificat i localitzat, l'home va ser arrestat en dependències policials com a presumpte autor d'un delicte contra la intimitat personal.

L'arrestat, d'origen espanyol, compta amb antecedents i ha sigut posat en llibertat després de prestar declaració i ser advertit de l'obligació de comparéixer quan siga requerit.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento