Comunitat Valenciana

El PSPV creu que "el món progressista s'ha d'articular" i preveu una campanya "molt, molt dura"

  • El sotssecretari general del PSPV, Manolo Mata, ha assegurat aquest divendres que és una "excel·lent notícia per a Espanya i els espanyols" que tots ells vagen a ser "protagonistes de la seua destinació" en les eleccions del 28 d'abril, i s'ha mostrat convençut que aquest seran "de màxima polarització" i la campanya "molt, molt dura". Al seu juí, "el món progressista s'ha d'articular" i cal recordar el passat i què s'ha fet en els últims anys.
Manolo Mata en imatge d'arxiu
Manolo Mata en imatge d'arxiu
I.CABALLER/CORTS VALENCIANES - Archivo
Manolo Mata en imatge d'arxiu

"Hui el PSPV és més PSOE que mai i el PSOE més PSPV que mai", ha dit davant els mitjans després d'anunciar-se l'avançament de les eleccions generals. "Nosaltres no mentim, la manera restreta de fer política i mentir és monopoli de les dretes", ha indicat, assenyalant que ja se sap on està el PP, "al costat dels qui volen acabar amb les autonomies".

Preguntat sobre si uns comicis com aquest en ple pont a València podrien tindre una menor participació, ha assenyalat que "quan la gent està compromesa i sap el que es juga votarà per correu, s'anticiparà i s'acostarà des del Perelló a votar i les coses funcionaran raonablement bé". "Per qui més ho sent, sincerament, és pels periodistes", ha ironitzat.

Sobre la possibilitat d'un avançament de les eleccions autonòmiques a la Comunitat Valenciana, ha incidit que és una potestat que té el president, Ximo Puig, que ja ha dit que és una cosa que no va a descartar, "una altra cosa és que diga que sí o que no" encara que ara no veja eixe escenari.

Així mateix, davant la possibilitat plantejada per Compromís de conformar una "Confederació Botànica" per al Senat, Manolo Mata ha indicat: "Anem a ajuntar-nos tots per a guanyar, crec que sense els socialistes no hi ha projecte progressista d'Espanya i contra els socialistes mai hi ha hagut projecte progressista d'Espanya. Sempre que s'ha intentat derrotar els socialistes des del flanc progressista ens hem trobat amb la dreta més retrògrada, tothom ha de pensar això".

A partir d'ací, ha dit, se n'aniran veient les opcions, perquè es tracta d'una qüestió molt seriosa i "no es pot improvisar" perquè, a més, cada partit té la seua direcció. "Va haver-hi un intent que es va fer en 2016 que a més va ser frustrat per la pressió de determinats dirigents del PSOE que no creien que això els vinguera bé en els seus territoris i al final els plats trencats els paguem nosaltres". "Caldrà parlar", ha insistit.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento