Comunitat Valenciana

Detingut a València un jove de 21 anys per colpejar i escopir a la seua parella de 19

  • La Policia Local de València ha detingut un jove de 21 anys per presumptament colpejar i escopir a la seua parella, una xica de 19, en l'Avinguda Ausiàs March.
Servici telefònic Policia Local València
Servici telefònic Policia Local València
POLICÍA LOCAL VALÈNCIA
Servici telefònic Policia Local València

Els fets van tindre lloc a les 23.00 hores de la nit d'aquest dimecres, quan els agents van ser requerits per una telefonada a la Sala del 092.

Quan els policies van arribar al lloc, es van entrevistar amb la jove de 19 anys, que va declarar que, mentre estava en un establiment amb la seua mare, va arribar la seua parella i va començar a menysprear-les, arribant fins i tot a escopir a la jove.

En un moment donat, segons el relat de la víctima, l'home va començar a colpejar-la amb manotades i patades, per la qual cosa va haver d'intervenir el propietari del bar.

A més, la jove va explicar que no és el primer episodi de violència que pateix per part de la seua parella i que ell l'amenaçava si cridava a la policia.

Posteriorment, la jove va proporcionar als agents el domicili del presumpte agressor així com una descripció física. Immediatament, la patrulla es va traslladar a la vivenda del jove i, després de donar-li l'alt, van parlar amb l'home, que va admetre haver discutit amb la seua parella.

Per tot açò, el presumpte autor dels fets va ser detingut i posat a disposició judicial mentre que la jove va ser traslladada a un centre mèdic per a rebre assistència.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento