Comunitat Valenciana

Gemma Pasqual obri el cicle d'escriptors de la Biblioteca Valenciana per a acostar la lectura als xiquets

  • L'escriptora valenciana Gemma Pasqual ha obert aquest dimecres el cicle d'escriptors de la Biblioteca Valenciana, un esdeveniment que espera superar els 3.000 assistents de l'edició passada, i ha destacat la seua tasca per a acostar els lectors més xicotets a l'hàbit de la lectura.
Inauguració de la Trobada d'Escriptors de la Biblioteca Valenciana
Inauguració de la Trobada d'Escriptors de la Biblioteca Valenciana
GVA
Inauguració de la Trobada d'Escriptors de la Biblioteca Valenciana

Pasqual és autora de literatura infantil i juvenil i aborda els temes que preocupen als joves des d'una perspectiva pedagògica, per la qual cosa ha enaltit la tasca que realitza en acostar "els lectors més xicotets a l'hàbit de la lectura amb les seues històries a vegades imaginàries, a vegades pegades a la realitat".

De febrer a maig participaran en la trobada escriptors com Rosa Montero, Luis García Montero, María Zaragoza, Joanjo García, Felipe Benítez Reyes, Mercè Climent, Isabel Barceló, María Jesús Bolta, Vicent Dasí i Jordi Raül Verdú, detalla la Generalitat en un comunicat.

El cicle ha sigut inaugurat per la directora general de Cultura i Patrimoni, Carmen Amoraga, qui ha ressaltat la repercussió que suscita aquesta trobada entre els escolars, "molt participatius i entusiasmats" de conéixer els seus autors favorits.

Després dels 3.000 assistents al cicle de l'any passat, Amoraga ha confiat a superar la xifra enguany amb la relació d'escriptors que participen en aquesta trobada, que és una de les activitats que realitza la Biblioteca Valenciana per a incentivar els hàbits lectors dins del pla de foment del llibre i la lectura de la Generalitat.

L'activitat es realitza en col·laboració amb l'Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL) i Edicions Bromera, amb la selecció d'autors que abasten tots els gèneres literaris i noves fórmules de difusió de la literatura.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento