Comunitat Valenciana

CESMCV crida als sanitaris a concentrar-se el 7 de febrer en ambulatoris i hospitals

  • El Sindicat Mèdic-SAE (CESM-CV-SAE) ha fet una crida al personal sanitari a concentrar-se en les portes dels centres de salut i en els hospitals per una defensa de la qualitat assistencial en Atenció Primària i Especialitzada.

La crida es dirigeix a tots els treballadors de la Conselleria de Sanitat, sobretot mèdics, encara que també estan convidats infermers, TCAES i zeladors, entre d'altres, segons ha explicat el sindicat en un comunicat.

"No és possible seguir suportant una degradació de la Sanitat a la Comunitat Valenciana com la qual estem patint sense fer una crida a la ciutadania en la defensa de l'assistència sanitària de qualitat", ha apuntat el secretari general de CESM-CV, Andrés Cánovas.

Segons Cánovas, "les agendes de 40, 70, o fins i tot més de 100 pacients no són assumibles en cap camp tant en Primària com en Especialitzada. Hem de fer una crida a la ciutadania i que vegen que defenem no solament els nostres drets a una medicina de qualitat sinó que a més defenem els ciutadans perquè no se seguisca degradant la qualitat assistencial".

La concentració s'ha demanat per a la mitja hora de descans que es realitzen en tots els centres, quan aquesta parada tinga lloc. Per aquest motiu, el període és de 10.00 a 12.00 hores, segons els centres. A més, se segueixen arreplegant les firmes de metges i ciutadans per a la millora d'una atenció sanitària de qualitat, tant en Primària com a Especialitzada, que s'entregaran en la Conselleria de Sanitat a final de mes.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento