Comunitat Valenciana

Gómez denuncia comentaris "masclistes" i "homòfobs" de regidors del PP i exigeix a Català que es pronuncie

  • La portaveu socialista en l'Ajuntament de València, Sandra Gómez, ha denunciat comentaris "masclistes" i "homòfobs" de regidors del PP que va captar un micròfon obert en el ple d'aquest passat dijous, davant el que ha exigit a la candidata del PP a l'Alcaldia, Mª José Català, i a la presidenta del PPCV, Isabel Bonig que es pronuncien i "diguen si també els riuen les gràcies als regidors i regidores del seu grup".
La portaveu del PSPV i primera tinent d'alcalde a València, Sandra Gómez.
La portaveu del PSPV i primera tinent d'alcalde a València, Sandra Gómez.
GRUPO MUNICIPAL PSPV - Archivo
La portaveu del PSPV i primera tinent d'alcalde a València, Sandra Gómez.

Gómez ha compartit en xarxes socials un vídeo amb la transcripció de la conversa captada en el ple, en el qual es veu a un grup de regidors 'populars' mentre ella presidia dient "ai, que moderna sóc, jo sóc molt moderna" i "li ha 'faltao', com els vídeos eixos del marieta...". La conversa va quedar registrada en el canal de la Generalitat Valenciana.

"Hi ha polítics que quan els lleven les càmeres i els micròfons es veu com són realment: Masclistes i homòfobs. El PP en estat pur. Exigim disculpes. @isabelbonig @mjosecatala també li rieu les gràcies als vostres companys?", ha agregat la també candidata a l'Alcaldia pel PSPV en el missatge en Twitter.

Amb aquests comentaris, ha advertit que "el ple de València trau a la llum la verdadera cara del Partit Popular" i s'"explica per què el PP es veu tan còmode amb VOX".

"Són exactament el mateix. Un partit ranci i intolerant que no representa la València diversa, plural i moderna que som i, sobretot, serem en el futur", ha sentenciat Gómez.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento