Comunitat Valenciana

Còmic, manga i lowbrow mostraran la seua "potència narrativa" en Plastic Murs

  • L'exposició estarà oberta fins al pròxim 1 de març de dimarts a dissabte de 17 a 20.30 h.
  • La mostra està protagonitzada per Deih, Dhani Barragán i Jay Bisual.
Una de las obras del artista Deih (Hunch)
Una de las obras del artista Deih (Hunch)
REMITIDA PLASTIC MURS
Una de las obras del artista Deih (Hunch)

La Galeria Plastic Murs de València inaugurarà aquest divendres l'exposició 'Real Fiction', que oferirà al públic "un reflex del moment creatiu de les noves expressions de l'art contemporani" centrat en la il·lustració i l'art urbà. Els artistes Deih, Dhani Barragán i Jay Bisual són els triats per a aquesta mostra col·lectiva.

Els "potents matisos narratius" propis del còmic, manga i lowbrow, són les línies gràfiques triades amb les quals es trobaran els visitants de la selecció. En aquests diferents models d'experiència artística, hi ha alguns que fins i tot no tenen raó de ser, si no és alimentant-se del combustible temàtic del dia a dia existencial de la real ficció dels autors, trobant la inspiració narrativa en els mitjans, i la tècnica en l'històric valor de la tradició gràfica oriental i occidental.

Deih, Dhani Barragán i Jay Bisual són creadors que "d'una forma brillant

aconsegueixen traslladar el seu estil des de la fulla fins al mur, passant de la il·lustració a la pintura, amb una fidelitat que fa que les seues obres siguen perfectament recognoscibles per aquells que poden contemplar algun dels seus murals i pel públic virtual que els segueix a través de les seues xarxes socials".

Fins a l’1 de març

L'exposició 'Real Fiction' és un exemple de com l'art plural actual, lluny de buscar un nom comercial amb el qual etiquetar-lo, desitja accedir a la gran llotja del reconeixement mundial per mèrit propi, crear nous llenguatges més enllà de ser un simple idioma".

Deih (València, 1977) amb un treball que habitualment apunta cap a la representació icònica d'un Insider en un paratge interestel·lar, representant processos, inquietuds i raonaments, experimentats pel propi artista.

Per part seua, Dhani Barragán (Sevilla, 1989) compta amb una estètica LowBrow i elements que evoquen a la contra-cultura utilitzant personatges que solen ser animals personificats representats en forma de collage impossible, embullats i aparentment desordenats.

La producció de Jay Bisual (Vic, 1984) està poblada per robots, calaveres i éssers freaks que conviuen en una espècie de versió distòpica d'una neo-ciutat, configurant un món psicodèlic i surrealista, on crea retrats distorsionats i amb un toc d'humor, mescla de la realitat de carrer i la ciència-ficció.

L'exposició estarà oberta en l'espai del carrer Dénia fins al pròxim 1 de març en horari de dimarts a dissabte de 17.00 a 20.30 hores.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento