Comunitat Valenciana

Bonig afirma que Sánchez va vindre "a burlar-se" perquè "ni hi ha ni hi haurà canvi de finançament"

  • La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha lamentat que el president del Govern, Pedro Sánchez, va vindre diumenge a València "a burlar-se una vegada més dels valencians" perquè ni hi ha ni hi haurà un canvi del model de finançament i davant açò el cap del Consell, Ximo Puig, "va claudicar" perquè "va preferir ser primer socialista que el president de tots els valencians".
Isabel Bonig (arxiu)
Isabel Bonig (arxiu)
I.CABALLER/CORTS VALENCIANES - Archivo
Isabel Bonig (arxiu)

Bonig, després de visitar Cevisama, s'ha referit així a la visita d'aquest cap de setmana de Pedro Sánchez per a participar en l'acte de proclamació de Sandra Gómez com a candidata socialista a l'alcaldia de València.

"Sánchez va vindre a burlar-se una vegada més dels valencians perquè no hi ha canvi de model i Puig va preferir ser socialista abans que el president de tots els valencians", li ha recriminat.

Per contra Bonig ha recordat que el 2017 el PP va votar en contra dels pressupostos de Rajoy perquè "va creure que necessitàvem més inversió" mentre que ahir Puig "va claudicar" perquè Sánchez "no pensa canviar el model de finançament ni prompte ni tard". "Una vegada més els socialistes han mentit i Sánchez no va fer ni cas a Puig i ell no li va reclamar ni va fer res", ha lamentat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento