Comunitat Valenciana

Ajornades les declaracions d'un dels detinguts per l'agressió sexual de Callosa i de diversos testimonis

  • El Jutjat d'Instrucció número 4 de la Vila Joiosa (Alacant) ha suspès, aquest divendres, set declaracions previstes sobre la investigació oberta per la presumpta violació grupal comesa durant la passada Nit de cap d'any a la localitat alacantina de Callosa d'en Sarrià, entre elles la del detingut més jove per aquests fets, un home de 19 anys que havia sol·licitat comparéixer a petició pròpia.
Detencions per la suposada agressió sexual a Callosa
Detencions per la suposada agressió sexual a Callosa
GUARDIA CIVIL/EP
Detencions per la suposada agressió sexual a Callosa

Aquest jove de 19 anys -detingut junt a altres tres homes per presumptament agredir sexualment una xica de 19 anys el passat 31 de desembre- va sol·licitar tornar a declarar davant el jutge de forma voluntària per a ampliar la seua versió, però recentment ha canviat d'advocat. Aquest lletrat no ha acudit en el matí d'aquest divendres al jutjat de la Vila i ha sol·licitat la suspensió de la declaració, petició que la magistrada ha atès.

Igualment, la jutgessa ha decidit ajornar les declaracions previstes de sis testimonis, tres d'ells agents de la Guàrdia Civil i Policia Local i altres tres familiars -mare i germans- que van denunciar els fets. Els testimonis han sigut citats de nou per al pròxim dia 15 de febrer, segons han confirmat a Europa Press fonts jurídiques.

Així mateix, l'acusació particular ha sol·licitat a la jutgessa instructora del cas que decrete el secret de sumari a causa de la possibilitat que apareguen dades relacionades amb la suposada aparició de dos vídeos més i d'una cinquena persona implicada.

Anteriorment, ja havia demanat a la instructora que dirigira el procediment contra el propietari del pis de Benidorm com a cooperant per omissió en considerar que aquest home va ser "plenament conscient i coneixedor" del que ocorria en aquell moment i no va fer res per a evitar-ho.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento