Comunitat Valenciana

Inditex es farà amb una parcel·la de 280.000 m2 en Parc Sagunt en presentar l'única oferta

  • Tempe, del Grup Inditex, comprarà a l'Autoritat Portuària de València (APV) una parcel·la de quasi 280.000 metres quadrats en Parc Sagunt, situada al costat de la qual va adquirir Mercadona per a construir el seu principal bloc logístic.
Mapa de situació de la parcel·la
Mapa de situació de la parcel·la
VALENCIAPORT
Mapa de situació de la parcel·la

El Consell d'Administració de València Plataforma Intermodal i Logística, S.A. (VPI Logística) -societat mercantil que duu a terme el desenvolupament logístic i intermodal associat als ports de l'APV- té previst reunir-se dilluns que ve, 14 de gener, per a deliberar i decidir sobre l'oferta rebuda.

La de Tempe ha sigut l'única oferta que s'ha presentat per a l'adquisició de la parcel·la Z1 de Parc Sagunt, que VPI va comprar en 2011 per 30 milions d'euros.

Tempe es va constituir en 1989 com a empresa especialitzada en el sector del calçat de la mà del Grup Inditex, propietat d'Amancio Ortega, propietari de Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home i Uterqüe.

Les oficines centrals i dos centres logístics de Tempe ocupen una superfície de 180.000 m2 en un dels principals nuclis de producció de calçat d'Espanya, el Parc Empresarial d'Elx (Alacant).

Des d'aquests centres gestiona més de 98 milions d'unitats a l'any que distribueix per destinacions del món i compta amb una plantilla de 2.113 treballadors.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento