Comunitat Valenciana

Detingut un home després d'intentar escanyar la seua parella a Patraix

  • La Policia Local de València ha detingut un home de 41 anys després de presumptament intentar escanyar la seua parella en la seua vivenda del barri de Patraix. La dona va haver de ser traslladada a un centre de salut.
Agents de la Policia Local de València
Agents de la Policia Local de València
POLICÍA LOCAL TWITTER - Archivo
Agents de la Policia Local de València

Els fets es van produir sobre les 22 hores d'aquest passat dimarts, quan el 092 va rebre l'avís que l'home estava agredint la seua dona, informa el cos de seguretat en el seu mur de Facebook.

Quan la patrulla va arribar a l'immoble es va entrevistar amb dos testimonis que van relatar que havien observat un home agarra una dona i espentar-la, per la qual cosa van haver d'intervenir per a separar-los.

Posteriorment, la víctima va manifestar als agents que havia discutit amb la seua parella i que aquest l'havia agarrat del coll intentant escanyar-la, a més d'espentar-la i insultar-la.

Una vegada identificat, el presumpte autor va ser detingut i posat a disposició judicial, mentre que la dona va ser traslladada a un centre de salut per a rebre atenció mèdica. En el dispositiu van participar efectius de la tercera unitat de districte de Patraix.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento