Comunitat Valenciana

La Comunitat Valenciana, sense a penes gelades i amb mínimes a l'alça pel vent a l'espera de l'arribada de l'ona de fred

  • La Comunitat Valenciana no ha registrat a penes gelades en la matinada d'aquest dimecres i, de fet, les temperatures mínimes fins i tot han pujat en alguns punts pel vent, a l'espera que l'ona de fred es deixe sentir en la regió.
Fred, vent
Fred, vent
EUROPA PRESS - Archivo
Fred, vent

Segons la informació facilitada per l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), les temperatures mínimes més baixes s'han donat a Villena (Alacant) i Jalance (València) amb 2,5 graus per davall de zero. En els observatoris de les capitals de província, s'han anotat 5,5 graus a Castelló, 4,9 graus a València i 4,5 a Alacant. La nit menys freda ha sigut la d'Elx i Torreblanca, a Alacant, amb 8,3 graus.

Aemet ha explicat en el seu compte de Twitter que l'aire fred encara no ha entrat a la Comunitat Valenciana, però sí ha fet vent en l'interior, amb ratxes de fins a 90 km/h. Eixe vent ha remogut l'atmosfera i ha impedit que les mínimes hagen sigut tan baixes com a dies passats en aquells llocs d'interior on va bufar el vent de matinada.

De fet, el mapa de diferència de temperatura en 24 hores (entre la registrada hui a les 7 hores i ahir en eixe mateix moment), mostra zones amb ascensos tèrmics de més de 10 graus a causa del vent, que ha impedit que el refredament nocturn associat a les inversions tèrmiques.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento