Comunitat Valenciana

Les temperatures segueixen caent a la Comunitat Valenciana i voregen els 8 graus per davall de zero a Ademuz

  • Les temperatures mínimes continuen a la baixa a la Comunitat Valenciana, amb valors en les primeres hores d'aquest divendres que han vorejat els 8 graus per davall de zero a Ademuz, 5 graus per davall de zero a Utiel i 3,5 a Jalance, en la província de València. En zones costaneres els mercuris han marcat 11 graus a Benidorm (Alacant) i 10 a Oliva (València).

Quant a les capitals de província, les mínimes han sigut de 3,9 graus a Castelló, 4,3 a Alacant i 4,4 a València. A l'entorn de les grans ciutats "es nota l'efecte de la 'illa de calor' urbana i per al cas de les ciutats costaneres, la major o menor proximitat al mar", segons l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), que explica que en el cas del 'cap i casal' els mercuris van des de quasi 5 graus en la UPV a 4,4 en Vivers i -0,1 en l'aeroport.

Aemet preveu per a aquest divendres una jornada de cels poc nuvolosos o clars en territori valencià, amb temperatures sense grans canvis i gelades febles en les zones d'interior.

El dijous es van registrar màximes màximes de 17 graus a Benidorm, 16,9 a València i Xàtiva i 16,5 graus a Sagunt i Xàbia. Les mínimes van ser de 7 graus per davall de zero a Ademuz, -6,4 graus a Villena (Alacant) i -6,3 a Vilafranca (Castelló).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento