Comunitat Valenciana

La CEV, preocupada per la imatge que dóna la polèmica amb Intu: "Necessita seguretat jurídica, no missatges lamentables"

  • El president de la Confederació Empresarial Valenciana (CEV), Salvador Navarro, ha afirmat aquest dijous que encara que a la Comunitat Valenciana "hi ha seguretat jurídica" li "preocupa molt" la imatge que s'està traslladant amb la polèmica entorn d'Intu Mediterrani. "El que necessita és seguretat jurídica i no missatges lamentables com va ocórrer fa poc amb algun director de Comerç", ha dit al·ludint al tuit de Natxo Costa en el qual va escriure 'Intu Go Home'.
Salvador Navarro, president de la CEV, en imatge d'arxiu
Salvador Navarro, president de la CEV, en imatge d'arxiu
Europa Press - Archivo
Salvador Navarro, president de la CEV, en imatge d'arxiu

Així s'ha pronunciat Navarro en ser preguntat pels mitjans sobre la posició de la CEV en aquest assumpte, al que ha respost que la patronal té clar que és "un projecte privat que genera ocupació" i van a estar al costat de l'empresa "en les qüestions dels seus interessos particulars perquè també, d'alguna manera, quan algú genera ocupació i riquesa beneficia la Comunitat, la societat valenciana i, per tant, a tots".

El dirigent de la patronal ha ressaltat l'"estabilitat social i jurídica" que existeix a la Comunitat Valenciana i ha indicat que casos com aquest que "ixen a la palestra" no són "el dia a dia". En qualsevol cas, ha insistit que el més important és eixa seguretat jurídica. "Lamentablement aquesta és una imatge que no ens agrada", ha dit sobre la polèmica amb el macrocentre projectat a Paterna.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento