Comunitat Valenciana

Leiva torna amb 'No te preocupes por mí' i actuarà a València el 12 de juliol

  • Leiva publica aquest divendres el primer single del que serà el seu pròxim disc, el quart en la seua carrera en solitari. 'No te preocupes por mí' està disponible en format single digital en totes les plataformes i en una edició especial en vinil 7.
LEIVA
LEIVA
SONY MUSIC
LEIVA

Al costat de l'estrena de la cançó arriba també el seu corresponent nou videoclip rodat a Barcelona, dirigit per NYSU i produït per Garage Films. A més, a partir del pròxim dijous 20 de desembre estaran disponibles les entrades per a les 13 dates de presentació del seu nou disc, que en el cas de València serà el 12 de juliol.

La gira de presentació Leiva arrancarà a Salamanca (10 de maig, Pavelló Multiusos Sánchez Paraíso) i passarà per la Corunya (11 de maig, Coliseum), Múrcia (17 de maig, Cuartel de Artillería), Albacete (18 de maig, Caseta de los Jardinillos), Saragossa (24 de maig, Sala Multiusos), Barcelona (25 de maig, Sant Jordi Club) i Mallorca (31 de maig, Son Amar).

Ja al juny, torn per a Sevilla (7 de juny, poliesportiu San Pablo), Fuengirola (8 de juny, Marenostrum Castle Park), Gijón (21 de juny, Recinto Ferial), Bilbao (22 de juny, Cubec, BEC), Madrid (29 de juny, WiZink Center) i València (12 de juliol, recinte per confirmar).

Leiva porta en la música des de principis dels noranta i va triomfar amb Pereza, però la seua carrera en solitari s'inicia en 2012, amb el disc Diciembre. Sis anys després compta amb tres àlbums d'estudi a les seues esquenes, nombroses col·laboracions i una indubtable faceta com a productor (en la qual destaquen els discos Lo Niego Todo de Sabina i 11 d'Abel Pintos).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento