Comunitat Valenciana

Mor l'editor valencià Jaume Piles Ferrer

  • L'editor valencià Jaume Piles Ferrer, que dirigia al costat del seu germà Jesús la prestigiosa editorial musical Piles, va morir aquest dimecres als 73 anys d'edat, ha informat la SGAE, que ha lamentat la pèrdua d'una "figura fonamental i molt estimada en l'àmbit de la música valenciana". Aquesta vesprada, a les 16.00 hores, se li oficiarà una missa en el Tanatori Memora de València.
Mor l'editor valencià Jaume Piles
Mor l'editor valencià Jaume Piles
SGAE
Mor l'editor valencià Jaume Piles

Jaume Piles codirigia la prestigiosa Editorial de Música Piles, que va fundar el seu pare Jaime Piles Estellés l'any 1934. Va nàixer a València el 24 d'octubre de 1945 i la seua vida va transcórrer entre partitures i en contacte amb diferents generacions de compositors espanyols.

No en va, encara que l'editorial musical Piles va centrar inicialment la seua activitat en l'edició de música per a orquestrina, prompte va iniciar una estreta col·laboració amb els autors simfònics valencians més importants; entre d'altres, Eduardo López-Chavarri, Vicente Asensio i Manuel Palau, destaca la societat d'autors i editors en un comunicat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento