Comunitat Valenciana

Un jutjat investiga un jugador del TAU Castelló després d'una denúncia per una presumpta agressió sexual

  • El jutjat d'Instrucció número 3 de Castelló ha obert una causa per un delicte d'agressió sexual al jugador de bàsquet japonés del TAU Castellò Isao Kinoshita, detingut i posat a disposició judicial després de ser denunciat per una dona.
Ciutat de la Justícia de Castelló
Ciutat de la Justícia de Castelló
Europa Press - Archivo
Ciutat de la Justícia de Castelló

Isao Kinoshita va ser denunciat a Barcelona, segons ha confirmat el club en un comunicat, en el qual no concreta la causa i explica que no ha adoptat cap mesura sobre el jugador a costa del que resolga el jutjat que s'encarrega del cas.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), el jutjat ha obert una causa per un delicte d'agressió sexual contra el detingut.

Després de prendre-li declaració, diumenge passat, el jutjat, en funcions de guàrdia, va acordar la seua llibertat provisional sense fiança, però li va imposar l'obligació de comparéixer els dies 1 i 15 de cada mes en seu judicial. El jutjat ha remès les diligències al Deganat dels Jutjats de Castelló per al seu repartiment.

Per la seua banda, el TAU Castelló en el comunicat confirma que diumenge passat, 9 de desembre, el jugador va ser posat en llibertat pel jutjat d'instrucció número 3 de Castelló en funcions de guàrdia després de prestar declaració davant la jutgessa, "tot açò com a conseqüència de la denúncia que es va presentar en Barcelona el passat dia 4 de desembre".

El club, davant aquesta situació, no ha adoptat mesura disciplinària

alguna contra el jugador, "sent per tant totalment respectuosos amb la presumpció d'innocència", i queda a costa del que resolga el jutjat que s'encarrega del cas per a adoptar algun tipus de mesura si fóra necessària. No obstant açò, el club ha assegurat que està en contra de qualsevol conducta "no respectuosa davant la dona".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento