Comunitat Valenciana

Detingut per fer-se passar per carter per a irrompre en una vivenda amb pistola i emmordassar els habitants a Massanassa

  • Agents de la Guàrdia Civil d'Alfalfar han detingut un home de 51 anys per la seua implicació en un robatori amb violència ocorregut en una vivenda a Massanassa en el qual suposadament es va fer passar per un empleat del servici postal i va irrompre en la vivenda a punta de pistola, després del que presumptament va lligar de peus i mans els dos habitants del domicili i els va exigir els diners que suposadament hi havia en el domicili.
Intervenció d'efectes d'un presumpte lladre a Massanassa
Intervenció d'efectes d'un presumpte lladre a Massanassa
GUARDIA CIVIL
Intervenció d'efectes d'un presumpte lladre a Massanassa

Davant la negativa de possessió de quantitats altes de diners, el detingut va realitzar un registre de la vivenda, i finalment va sostraure 60 euros i objectes d'escàs valor.

Els agents van realitzar dos entrades i van registrar en els domicilis habituals de l'autor identificat, confiscant-li en una borsa d'esport l'arma curta i la camisa del servici postal amb la qual es va perpetrar l'assalt a la vivenda, a més d'un jupetí reflector oficial de la Guàrdia Civil de Trànsit, una samarreta bicolor oficial de la Guàrdia Civil, brides, cinta americana, dos bufandes tubulars de color negre i altres materials d'ocultació.

La Guàrdia Civil va recuperar cinc rellotges i cinc telèfons mòbils. Les diligències han sigut entregades en els Jutjats d'Instrucció de Catarroja.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento