Comunitat Valenciana

Detinguts dos homes per robar a una persona amb mobilitat reduïda en eixir d'un local de màquines recreatives a Oliva

  • Agents de la Guàrdia Civil han detingut dos homes de 25 i 27 anys acusats de robar amb violència a una persona amb mobilitat reduïda a l'eixida d'un local d'oci en la localitat valenciana d'Oliva, segons ha informat l'institut armat. El total del sostret ascendeix a 350 euros, guanyats per la víctima en les màquines recreatives.
Els dos detinguts, davant el jutge
Els dos detinguts, davant el jutge
GC
Els dos detinguts, davant el jutge

Els fets es van registrar sobre les 4.00 de la matinada del passat 22 d'octubre, quan la víctima, de 40 anys, eixia d'un conegut local de la localitat d'Oliva de màquines recreatives on havia guanyat 350 euros.

Una vegada ja en la via pública, un jove se li va acostar per l'esquena, li va agarrar del coll i va intentar realitzar una tècnica de judo coneguda com "mata lleó", consistent en un estrangulació amb els braços al voltant del coll, que provoca la falta d'aire de la persona que la pateix.

Mentre el perjudicat intentava escapolir-se de l'agressió, un segon jove procedia a llevar-li la cartera amb els diners guanyats així com la seua documentació. Una vegada aconseguit el seu objectiu, els autors del robatori van eixir van fugir corrent i van deixar la víctima tirada en la vorera.

Els agents van centrar la investigació en els clients habituals d'aquest tipus d'establiments i van aconseguir identificar-los a través de les càmeres de seguretat, una identificació que posteriorment va confirmar la víctima.

Als detinguts, de nacionalitat espanyola i marroquina, de 25 i 27 anys i veïns d'Oliva, se'ls considera com a suposats autors d'un delicte de robatori amb violència. Gràcies a la investigació duta a terme, s'ha aconseguit recuperar la documentació de la víctima i efectes personals a excepció dels diners.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento