Comunitat Valenciana

La llista Forbes dels millors metges d'Espanya inclou set professionals que exerceixen a la Comunitat Valenciana

  • La llista de Forbes sobre els 100 millors facultatius d'Espanya, que té en compte més d'una vintena d'especialitats desenvolupades tant en l'àmbit públic com privat, inclou set facultatius que exerceixen la seua tasca a la Comunitat Valenciana.
L'oncóloga Ana Lluch
L'oncóloga Ana Lluch
GVA - Archivo
L'oncóloga Ana Lluch

Així, en l'apartat de Cardiologia i Cirurgia Cardiovascular apareix el doctor Luis Amenar, membre de l'Equip d'Investigació Disfunció Miocardíaca i Trasplantament i responsable de la Unitat d'Insuficiència Cardíaca i Trasplantament del Servici de Cardiologia de l'Hospital La Fe de València.

En Cirurgia General i de l'aparell digestiu, figura la doctora Pilar Serrano, cap del servici de la seua especialitat en l'Hospital Universitari del Vinalopó.

El següent nom vinculat a la Comunitat Valenciana és, en la categoria de Dermatologia, el del doctor José María Ricart, cap d'equip de Medicina Estètica i especialista en Dermatologia i Venereologia en l'Hospital Quirónsalud València.

També s'ha destacat en Neurocirurgia i Neurologia al doctor Carlos Botella-Asunción, president de la Societat Espanyola de Neurocirurgia, cap de servici de Neurocirurgia en IMED València i cap de Servici de Neurocirurgia de la Fe, on també és director de l'Àrea Clínica de Neurociències.

En l'especilidad d'Oftalmologia, la llista Forbes inclou el doctor Jorge Alió i Sanz, catedràtic de la Divisió d'Oftalmologia de la Universitat Miguel Hernández d'Elx.

Així mateix, en Oncologia està en el llistat la doctora Anna Lluch, cap de departament del Servici d'Hematologia i Oncologia Mèdica de l'Hospital Clínic Universitari de València.

Finalment, en Pediatria figura el doctor Gonzalo Pin, autor dels llibres 'Cuando no quieren dormir' i 'Durmiendo como un niño' i cap del Servici de Pediatria i de la Unitat del Somni de Quirónsalud València.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento