Comunitat Valenciana

El valencià La Salita, nové millor restaurant d'alta cuina d'Espanya en els premis Travellers' Choice

  • L'establiment valencià La Salita, de la che Begoña Rodrigo, ha sigut declarat nové millor restaurant d'alta cuina d'Espanya en els premis Travellers' Choice. A més, San Tommaso, també a València, ocupa el quart lloc en el rànquing nacional de millors locals casual.

La web de viatge TripAdvisor ha anunciat els guanyadors dels seus Premis Travellers Choice per als Millors Restaurants del món en les categories d'alta cuina i restaurants casual, rànquing que s'estrena en aquesta edició. Els guanyadors dels reconeixements s'han determinat utilitzant un algoritme que té en compte la quantitat i la qualitat de les ressenyes de restaurants de tot el món durant un període de 12 mesos, explica l'organització a través d'un comunicat.

Un any més, el palmarés distingeix els deu millors projectes dedicats a l'alta gastronomia. La Salita, de València, ha aconseguit situar-se en el nové lloc amb al proposta de Begoña Rodrigo, que defineix la cuina de la Salita amb tres paraules: "reflexiva, local i honesta".

"Cadascun dels plats està acuradament pensat i executat, sempre es realitzen amb productes de la zona, i en ells es procura oferir sabors únics sense pretensions, que sorprenguen i enamoren als paladars més exigents. Alta cuina amb arrels mediterrànies en un local de fustes clares i ambient íntim", assenyalen els responsables dels guardons.

Aquesta llista l'encapçala Martin Berasategui, seguit pel Celler de Can Roca, Azurmendi, Dstage, Disfrutar, ReComiendo, UMA, Callizo, La Salita i Con Gracia.

Per la seua banda, pel que fa a la nova categoria de restaurants casual, es tracta d'opcions perfectes per a acudir en qualsevol moment, qualsevol dia de la setmana, apostes gastronòmiques segures amb les quals triomfar sense necessitat de fer un "desemborsament important". En aquest top figuren, per aquest ordre, Al Punt; La Peninsular; Bococo; San Tommaso, de València; Asador Maribel; Taberna López; Los Montes de Galicia; Taberna Luque; BelleBuon; i Mu! El Placer De la Carne.

Els premis d'enguany reconeixen més de 500 restaurants en total, amb guardons per als 25 millors del món, a més de reconeixements concrets en continents i nacions. Espanya ha sigut, juntament amb el Regne Unit, França i Itàlia, un dels països que més han triomfat en el rànquing mundial posicionant tres restaurants entre els millors: Martín Berasategui, en segona posició; El Celler de Can Roca, en la tercera, i Azurmendi, que apareix en la denovena.

En la llista europea, se sumen als guardons el restaurant madrileny DSTAgE, en el lloc 20, i el català Disfrutar, en el 21, posicionant una vegada més la gastronomia espanyola entre les favorites de comensals de tot el món.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento