Comunitat Valenciana

Oltra destaca que el Govern del Botànic és "modèlic, exportable i la vacuna" contra la ultradreta

  • La vicepresidenta i portaveu del Consell, Mónica Oltra, ha lamentat els resultats de les eleccions andaluses i ha recalcat que el Govern del Botànic, en posar les persones al centre, és "modèlic, exportable i la vacuna" contra el creixement de la ultradreta.
Oltra en roda de premsa
Oltra en roda de premsa
GVA - Archivo
Oltra en roda de premsa

Oltra, després de reunir-se amb representants de la Coordinadora de les Plataformes de la Dependència, representants de la Plataforma de la Dependència de Castelló i del CERMI CV, ha assenyalat que "no és una bona notícia mai quan les dretes, les polítiques de dreta i els discursos de dretes avancen".

Per contra, ha destacat que en clau valenciana "cal felicitar-se per tindre un Govern que, mitjançant el Pacte del Botànic, ha posat les persones al centre i pren mesures polítiques per a millorar la qualitat de la vida de la gent".

En aquesta línia, ha recalcat que el pacte "tenia clar des del principi que la política ha de servir per a atallar l'emergència social que havia deixat moltes famílies en una situació molt difícil i l'emergència democràtica ja que s'havia instal·lat la corrupció d'una manera generalitzada".

Oltra ha recalcat que estan treballant en els dos àmbits i "en aquest moment a la Comunitat Valenciana la gent està més segura i més coberta socialment".

"Tot això ho hem fet des d'un govern plural que posa la gent al centre i ha fet polítiques d'igualtat, de regeneració democràtica i això és la vacuna contra processos en els quals la gent, davant la inseguretat o pensar que els polítics no s'ocupen de la gent, prenen un altre camí". "El govern del Botànic és modèlic, és exportable i és la vacuna contra determinades qüestions", ha postil·lat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento