Comunitat Valenciana

Detingut a Benissa (Alacant) un "perillós" membre de l'ELN colombià, buscat per sis homicidis

  • La Guàrdia Civil ha detingut a Benissa (Alacant) un "perillós" integrant de l'Exèrcit d'Alliberament Nacional (ELN)colombià, buscat la Interpol per la seua presumpta participació en almenys sis homicidis dolosos en el seu país.
Detingut reclamat per Interpol
Detingut reclamat per Interpol
GUARDIA CIVIL
Detingut reclamat per Interpol

Els agents van aconseguir localitzar i identificar divendres passat a l'escapolit internacional després de rebre una informació que podia residir a Alacant. Es tracta d'un "antic i perillós" membre d'aquest grup paramilitar colombià, informa l'institut armat en un comunicat.

Malgrat no tindre dades sobre el sospitós, la Guàrdia Civil va intensificar de forma progressiva i discreta els controlsde vigilància i els dispositius d'identificació per les zones mésconcorregudes de la localitat.

En un d'eixos controls va ser identificat un home, colombià però amb passaport veneçolà. Els guàrdies civils li van convidar a anar a dependències oficials amb l'excusa de realitzar un tràmitadministratiu, per a evitar incidents.

Una vegada en la caserna, la Interpol va confirmar la identitat del sospitós, membre de l'ELN i presumptament implicat en almenys sis homicidis, relacionats amb les anomenades "execucions extrajudicials" a Colòmbia.

L'home, de 44 anys, es trobava en crida i cerca per les autoritats del seu país. Després de ser arrestat ha sigut traslladat i posat a la disposició de l'Audiència Nacional.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento