Comunitat Valenciana

Bioparc València alberga dotze gaseles de Thomson, el segon grup més nombrós d'Europa

  • Bioparc València alberga, després dels últims tres naixements en els mesos de juliol, agost i octubre, un ramat de dotze gaseles de Thomson, el segon grup més nombrós d'Europa.
Gaseles de thomson en la sabana humida de BIOPARC València
Gaseles de thomson en la sabana humida de BIOPARC València
BIOPARC
Gaseles de thomson en la sabana humida de BIOPARC València

La gasela de Thomson és un àgil i elegant antílop amb una característica franja negra que s'ha convertit en un dels protagonistes de la sabana valenciana, on també habiten girafes, antílops aquàtics, blesbok i impales, assenyala el parc en un comunicat.

El prolífic ramat està realitzant una "important tasca" dins del programa internacional de conservació de l'espècie (ESB). De fet, a Espanya només pot veure's en Bioparc i en el parc de Tabernas (Almeria) on habita un grup de mascles, tots nascuts i procedents del parc valencià, subratllen.

Aquestes accions de preservació 'exsitu' es completen amb les col·laboracions en projectes 'in situ' per a protegir a les espècies més amenaçades que es realitzen a través de la Fundació Bioparc i es poden dur a terme, en part, gràcies a l'aportació d'1 euro de cada passe B!, recorden.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento