Comunitat Valenciana

El Botànic i Cs volen separar les autonòmiques del 'superdiumenge'

  • Per al PP, totes les convocatòries electorals "arriben tard" i "com més prompte es facen millor".
Ple de les Corts d'aquest dimecres
Ple de les Corts d'aquest dimecres
FLICKR CORTS
Ple de les Corts d'aquest dimecres

Els partits que sostenen el Pacte del Botànic -PSPV, Compromís i Podem- s'han mostrat aquest dimarts partidaris d'intentar "esgotar la legislatura fins al final" per a treballar en l'"agenda valenciana", encara que en cas que el Govern de Pedro Sánchez no aconseguisca aprovar els Pressupostos Generals i unisca eleccions generals, municipals, autonòmiques i europees en un 'superdiumenge' el 26 de maig, preferirien separar els comicis de la Comunitat Valenciana.

També Ciutadans ha expressat que preferiria avançar les eleccions valencianes de la resta, malgrat que "en principi, unir forces i concentrar recursos" li pareix "bé" i ha assegurat que la formació estarà "preparada" per a qualsevol de les dues opcions. Per al PP, per la seua banda, totes les convocatòries electorals "arriben tard" i "com més prompte es facen millor".

Així ho han manifestat els portaveus dels grups parlamentaris en Les Corts Valencianes després de la Junta de Síndics, en ser preguntats per l'opinió dels seus partits davant la possibilitat que el Govern central opte per concentrar tots els comicis el pròxim 26 de maig.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento