Comunitat Valenciana

Detingut a Buñol un home buscat per Alemanya i Lituània per delictes d'estafa i drogues

  • La Guàrdia Civil de València ha detingut un home de 30 anys a Buñol sobre el qual pesaven dos ordes de detenció emeses per autoritats alemanyes i lituanes per delictes d'estafa, frau i falsificacions a Alemanya; i relacionats a les drogues a Lituània.
Diners intervinguts
Diners intervinguts
GC
Diners intervinguts

Aquesta actuació es va dur a terme per part d'una patrulla de seguretat ciutadana del Lloc de Buñol, ha informat la Benemérita en un comunicat. Els agents van identificar aquesta persona per mitjà del passaport.

Després de consultar aquesta documentació a traves de la base de dades, s'esbrina que consten dos assenyalaments ordenats per les autoritats judicials d'Alemanya (art. 34 SIS II) per delictes contra la confiança pública per estafa, frau, falsificacions i de Lituània (art. 26 SIS-II) per delictes relatius a drogues, procedint la patrulla a la detenció d'aquesta persona.

DOS DETINGUTS A REQUENA

En una altra actuació realitzada per la Usecia, pertanyent a la Companyia de Requena, en la localitat de Siete Aguas, procedeixen a la identificació d'un camió ocupat per dos homes.

A aquestes persones se'ls intervé en l'interior de la cabina, 50 grams d'MDMA i 20 de cocaïna, a més de la quantitat de 96.715 euros en efectiu, distribuït en bitllets de divers valor, tot açò en l'interior d'una bossa de plàstic transparent oculta en un habitacle darrere dels seients.

Per aquests motius es procedeix a la detenció per un delicte de tràfic de drogues als dos homes de 21 i 36 anys, sent intervingut els diners i les substancies estupefaents. Les diligències han sigut entregades en el Jutjat d'Instrucció número 1 de Requena.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento