Comunitat Valenciana

Finalitza el confinament de les naus de Cheste causat per l'accident en una empresa química

  • El confinament en les instal·lacions confrontants a una empresa química del polígon Castella de Cheste (València), provocat aquest divendres per un accident en l'interior, ha finalitzat en reduir-se el nivell de risc i cessar les emissions de gasos, segons ha informat en Twitter el Centre de Coordinació d'Emergències 112 de la Comunitat Valenciana.

Un accident en una empresa química ha obligat durant el matí d'aquest divendres al confinament en les instal·lacions de les mercantils confrontants i d'una de les plantes de la indústria afectada. També s'havia activat el pla d'emergència exterior de l'empresa i Emergències havia desplaçat un tècnic fins al Lloc de Comandament Avançat, constituït en les instal·lacions de l'Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (Ivaspe).

Dos hores després s'ha reduït el nivell de risc químic i la factoria ha deixat d'emetre gasos, per la qual cosa s'ha posat fi del confinament de les empreses confrontants i s'ha reobert la circulació en el polígon industrial.

L'empresa química realitza la neteja del recinte i s'ha desconvocat el Lloc de Comandament Avançat, encara que una dotació del Consorci Provincial de Bombers de València roman en la zona afectada.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento